La Petite Ceinture de Jordi Brescó, reportatge publicat al monogràfic El Arte de Caminar de la revista Altaïr Magazine, ha guanyat la 31a edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer en la categoria de periodisme turístic, dotat amb 6.000 euros i atorgat per l’Ajuntament de Torredembarra. A més, el consistori encarregarà al guanyador un article remunerat sobre la població per ser publicat en un mitjà d’àmbit català. El guardó es va lliurar el passat dissabte.

El reportatge de Brescó mostra una ruta desconeguda sobre París: “El treball periodístic que presenta l’autor aconsegueix que fins i tot les persones que han viatjat diverses vegades a la metròpolis francesa vulguin tornar-hi per a fer aquest recorregut prohibit. És capaç, doncs, de transmetre l’interès per viatjar”, ressalta el veredicte.

Per la seva part, el Premi Mañé i Flaquer en la modalitat de comunicació local (dotat amb 2.000 euros) enguany ha estat declarat desert.

El jurat estava format per Coia Ballesté, presidenta del Col·legi de Periodistes a Tarragona; Jordi Farré, director de la Càtedra Internacional URV/Repsol d’Excel·lència en Comunicació; Josep Maria Girona, exdirector de SER Catalunya; Juan Navarro, director de comunicació de Repsol; i Sergio Vila-Sanjuan, coordinador del suplement Cultura/s de La Vanguardia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram