El TecnoCampus de Mataró celebra aquest dimecres per cinquè any el Dia Mundial de la Televisió a Catalunya amb una jornada de reflexió i debat sobre el present i el futur del mitjà. Enguany la trobada girarà al voltant de tres eixos amb les respectives taules rodones: Les dones a la televisió (10 h); Plataformes Video On Demand (10.45 h), i Youtubers i nous perfils professionals (11.30 h).

Com a ponents participaran Marta Roqueta, periodista especialitzada en gènere; Alejandra Palés, redactora a l’Ara i crítica de sèries de televisió a Serielizados; Anna Tarragó, professora del Grau en Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus; Sergi Vicente, director de betevé, i Jaume Ripoll, cofundador de Filmin.

La jornada tindrà un format de magazín televisiu conduïda per Roger de Gràcia, director i presentador del programa Estat de Gràcia de Catalunya Ràdio, la qual es podrà seguir en streaming.

Durant la jornada també es faran públics els rànquings de les millors propostes televisives de ficció i de no-ficció del curs 2017-2018, elaborat per un comitè d’experts de diferents universitats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram