L’Agència Catalana de Notícies ha obert el procés de licitació del servei de producció, edició, postproducció i masterització del teleinformatiu diari en anglès del portal Catalan News. El pressupost de licitació és de 23.067 euros (sense IVA) per un contracte de quatre mesos. El termini per presentar ofertes finalitza el 5 de desembre.

L’òrgan de contractació tindrà en compte com a criteris de valoració l’oferta econòmica (el 80% de la puntuació) i l’oferta de servei d’assessorament en tècnica audiovisual (20%).

L’ACN va posar en marxa l’agost de 2017 l’informatiu audiovisual diari Catalan News TV per explicar Catalunya al món, a petició del Departament de Presidència, amb un pressupost de 400.000 euros. Un cop esgotada la vigència del servei (el passat 31 de maig), l’Agència va rebre l’encàrrec de prorrogar-lo fins a finals de 2018.

Ara el Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència té la voluntat de renovar l’encàrrec per a l’any 2019, la qual que requereix una nova contractació.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram