El Campus de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra ret homenatge aquest dimarts al periodista i professor Josep Gifreu, un dels fundadors dels Estudis de Comunicació Audiovisual fa gairebé 25 anys, qui recentment s’ha jubilat.

Per agrair la seva tasca i celebrar la seva trajectòria, la UPF ha programat l’acte Converses sobre la revolució: país, comunicació i cultura.

L’esdeveniment consisteix en dos diàlegs, amb la participació de diversos col·legues de diferents universitats, a banda del propi Josep Gifreu.

La primera conversa (12 h) serà sobre temes d’actualitat en el periodisme, la comunicació i la cultura contemporànies, i comptarà amb la participació de Joan Manuel Tresserras (Universitat Autònoma de Barcelona), Manuel Pellicer (Universitat de València), Carles Pont (UPF) i Mercè Ibarz (UPF).

El segon diàleg (13 h) abordarà el passat, present i futur del ‘model UPF’ d’estudis de comunicació amb els professors Jordi Balló, Jordi Pericot, Glòria Salvadó i Joan Maria Corbella (tots de la Pompeu Fabra).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram