El president d’Atresmedia Publicidad, Eduardo Olano, ha estat designat nou president de la Unió de Televisions Comercials en Obert (UTECA). Substitueix en el càrrec Alejandro Echevarría, president de Mediaset, que passa a ocupar la presidència d’honor.

Eduardo Olano va aterrar a Antena 3 el 2002 com a director comercial després de 30 anys a RTVE. Tres anys després va assumir la direcció general d’Atresmedia Publicidad, i el 2016 va ascendir a la presidència.

Alejandro Echevarría és membre de la junta directiva de la UTECA des de la fundació de l’entitat el 1998. En aquest temps ha estat president en tres etapes: fins al març de 2011; de març a desembre de 2014 (conjuntament amb José Manuel Lara Bosch i de manera provisional), i d’abril de 2016 fins ara. El president de Mediaset va anunciar la seva renúncia el 20 de novembre, en l’acte de celebració del 20è aniversari de la patronal de les TV privades.

El de president no és l’únic canvi en la junta de la UTECA: Mario Rodríguez Valderas, de Mediaset, ha assumit la vicepresidència primera en substitució de Maurizio Carlotti, d’Atresmedia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram