El consell d’administració de Prisa ha aprovat per unanimitat el nomenament de Javier Monzón com a nou president a proposta de l’actual, Manuel Polanco, que porta un any en el càrrec. El relleu entrarà en vigor l’1 de gener. Aquest mateix dia Polanco assumirà la presidència dels consells d’administració de les filials del grup, Santillana, Diario El País i Prisa Radio.

Monzón es va incorporar a Prisa com a conseller el novembre de 2017, després d’haver sonat a substituir Juan Luis Cebrián en la presidència, a la qual finalment va renunciar. El passat febrer, l’expresident d’Indra va ascendir a vicepresident no executiu del grup.

“Ha estat un honor col·laborar amb Manuel Polanco com a vicepresident, i confio a seguir comptant amb la confiança dels nostres accionistes i consellers”, assenyalava aquest dimarts Javier Monzón.

Per la seva part, Manuel Polanco manifestava que havia estat “una gran satisfacció presidir el consell en aquesta etapa de consolidació i projecció al futur de Prisa”, i expressava la seva satisfacció per continuar vinculat al grup “d’una manera tan propera”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram