El grup Economía Digital ha adquirit el 100% d’Inversor Ediciones, editora del setmanari Inversión i el portal Finanzas.com. L’operació s’ha tancat amb Taller de Editores (filial de Vocento), accionista de referència amb el 82%, i en paral·lel amb els accionistes minoritaris que completaven el capital.

Economía Digital assegura que mantindrà els formats d’Inversión i Finanzas.com, així com els llocs de treball i les funcions actuals dels integrants de la redacció. D’aquesta manera, Alejandro Ramírez continuarà com a director d’ambdós mitjans i reportarà davant el director de publicacions d’Economía Digital, Ismael García Villarejo. A més, Ramírez ha entrat a formar part del comitè de direcció del grup.

“El talent de la plantilla d’Inversor Ediciones suposa el seu major actiu”, assenyala Juan García, conseller delegat i editor d’Economía Digital. “Era la nostra principal motivació. Hem donat un salt qualitatiu molt important gràcies a aquesta adquisició”, afegeix al respecte.

Amb la compra d’Inversor Ediciones, el grup aspira a incrementar la seva facturació al voltant del 35% després del primer any.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram