Preguntes freqüents torna a TV3 després de l’aturada nadalenca i ho fa altre cop amb un relleu en la conducció: Cristina Puig substituirà Laura Rosel al capdavant del programa líder del dissabte a la nit, una decisió presa per El Terrat amb el vistiplau de la cadena.

La productora justifica la mesura per una reformulació del FAQS, ja que en la nova etapa pretén “reforçar l’entreteniment a l’hora d’explicar l’actualitat”. En aquesta línia, El Terrat argumenta que “el perfil de la persona que presenta juga un paper molt important a l’hora de definir el format”.

Amb el canvi, Tian Riba queda com a únic director, tasca que fins ara compartia amb Rosel.

Laura Rosel es va incorporar al FAQS fa un any provinent de 8tv en substitució de Ricard Ustrell. En el aquest cas, el periodista va renunciar a renovar per les dificultats de compaginar el programa amb El suplement de Catalunya Ràdio que aleshores presentava i dirigia.

Per la seva part, Cristina Puig fins ara col·laborava en programes com El món a RAC1 i No ho sé de RAC1 o Tot es mou de TV3. El juliol de 2017, el consell de govern de la CCMA va frustrar la seva incorporació a Catalunya Ràdio per conduir la tertúlia d’actualitat de l’informatiu del vespre.

Anteriorment Puig havia estat directora de comunicació d’RBA (2015-2017), presentadora d’El debat de La 1 i el seu antecessor 59 segons de TVE Catalunya (2009-2015), i col·laboradora del magazín de tarda de TV3 El club (2004-2009), entre d’altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram