L’Institut de Cultura de la Universitat Pompeu Fabra organitza un cicle de converses que en la primera sessió aborda la relació entre cultura i mitjans de comunicació. La cita és aquest dimecres, a les 19 h, al campus de la Ciutadella.

Amb el nom de Cultura i comunicació: de la universitat als mitjans, aquesta primera conversa és una proposta de Clàudia Rius, màster en Estudis Comparatius de Literatura, Art i Pensament per la UPF, periodista cultura i cap de redacció de la revista Núvol, qui ha convidat Caterina Almirall, comissària independent d’art contemporani i professora de Sociologia de l’Art de la Universitat de Barcelona, i Joan Burdeus, filòsof, guionista i periodista a Núvol.

El cicle Les eines de la cultura ha programat fins al juny sis sessions proposades per sengles persones formades en l’àmbit humanístic de la UPF i vinculades professionalment a diversos sectors culturals. El principal objectiu de la iniciativa és mostrar els valors intrínsecs de la cultura, la seva dimensió de bé comú i la capacitat d’esdevenir un espai per al pensament crític, l’expressió i la negociació dels conflictes polítics.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram