El passat divendres, a Els matins de TV3, el nou president del consell de govern de la CCMA, Brauli Duart, es negava a confirmar de si es substituiria l’actual directora de TV3, Mònica Terribas, i menys de donar possibles noms, ja que era un tema que encara no s’havia abordat. Hores després, es filtrava al diari Ara i a El Periódico (després La Vanguardia ho corroboraria) que Ramon Rovira, qui figurava a les travesses per al càrrec, seria el nou director de Televisió de Catalunya.

El periodista ha confirmat els contactes amb Duart, i la seva incorporació estaria pendents d’alguns detalls, informa Economia Digital. Segons diverses informacions, el consell de govern de la CCMA podria aprovar el seu nomenament aquest mateix dimecres, en la seva propera reunió.

Ramon Rovira, actualment sotsdirector general de Banc Sabadell i responsable de les polítiques de comunicació i relacions institucionals, va ser director d’informatius de TV3 del 2011 al 2003, quan, coincidint amb el nomenament de Francesc Escribano com a director en substitució de Joan Oliver, Rovira passa a ser subdirector de subdirector de de la cadena i director de l’àrea de relacions institucionals, màrqueting i comunicació, a més de continuar com a director i presentador del programa Àgora. Anteriorment havia estat delegat de TVC a Girona, cap d’informació política, i corresponsal a Washington. El 2007 va deixar la televisió pública per fitxar per Banc Sabadell com a director de comunicació, on fa dos anys va ascendir a sotsdirector general de comunicació.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram