Coincidint amb el primer dia del 2013 s’ha posat en marxa un nou diari digital, La Veu del País Valencià, el qual aposta pel canvi social i per vertebrar el territori des de l’àmbit comunicatiu. Com a primer editorial, el digital es fa seu el poema Assumiràs la veu d’un poble de Vicent Andrés Estellés.

Tal com vam informar a principis d’octubre, el nou mitjà neix amb la voluntat de reflectir la realitat del territori, informar i opinar sobre els temes i els col·lectius que no apareixen a la resta de mitjans, i denunciar les injustícies que afecten la ciutadania valenciana, entre d’altres.

La seva línia editorial es basa en la defensa de quatre valors “essencials”: els drets humans; la pau i la no-violència; el respecte per la natura i el medi ambient, i la cultura, la llengua, el patrimoni i la història del País Valencià.

Més concretament, La Veu vol arribar a aquells lectors que defensen l’estat del benestar social, els serveis públics bàsics, les polítiques econòmiques alternatives a les neoliberals, la sostenibilitat ambiental i els valors propis del País Valencià.

‘Un cafè al mes’

Per tirar endavant el projecte, els seus impulsors proposen un sistema de micromecenatge per patrocinar el mitjà amb l’aportació d’un euro mensual. Amb la campanya, que porta per nom Un cafè al mes, es vol aconseguir l’adhesió de 10.000 persones per consolidar La Veu del País Valencià.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram