El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha obert la convocatòria de la sisena edició dels Premis Gabinets de Comunicació, que enguany s’han remodelat. Fins ara, es convocava un guardó al millor pla de comunicació i tres premis de caràcter específic a la millor estratègia de comunicació interna, a la gestió de crisi, i a la creativitat i innovació. Enguany, aquests dos últims s’han eliminat.

Als dos s’hi poden presentar totes les campanyes i actuacions desenvolupades durant el 2013 per col·legiats que treballin en un gabinet de comunicació, tant d’institucions públiques com d’entitats, empreses o associacions privades. El termini finalitza el proper 30 de juny.

Nou guardó

A banda, en aquesta edició es crea el Premi Portaveu, destinat a reconèixer la tasca comunicativa d’una persona, periodista o no, que durant l’any anterior s’hagi distingit per la seva tasca de portaveu d’una organització, empresa o institució davant dels mitjans de comunicació i/o l’opinió pública.

La persona premiada serà escollida a través d’un sistema de votació pel conjunt dels col·legiats a partir de cinc propostes aportades pel Grup de Treball de Gabinets de Comunicació del CPC.

El veredicte dels premis, tots tres de caràcter honorífic, es farà públic a finals de setembre i l’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc durant el mes d’octubre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram