La CCMA continua a l’espera de com l’afectarà el canvi de criteri d’Hisenda en la deducció de l’IVA a les ràdios i televisions públiques. En sessió de control parlamentària, el president Brauli Duart ha explicat que probablement al setembre tindran les dades sobre el que l’Agència Tributària considera que la Corporació ha de pagar.

Amb tot, Duart s’ha queixat del diferent tracte per part de l’Agència Tributària en comparació a altres radiotelevisions autonòmiques. En concret, ha explicat que, per exemple, la inspecció a la CCMA s’ha obert per al període 2012 i 2013, mentre que, per exemple, a la corporació gallega només s’ha obert per aquest últim any.

A banda, ha assenyalat que, a les corporacions d’Andalusia, Aragó i Galícia, Hisenda els ha començat a tornar l’IVA corresponent al primer trimestre d’aquest any, mentre que a la CCMA no només no ha arribat, sinó que les informacions de què disposen indiquen que no ho farà, malgrat la inspecció no està oberta per al 2014. “Aquesta diferència en el tracte he de confessar-los que no deixa de sorprendre’m”, els ha dit Brauli Duart als diputats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram