La directora general de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Empar Marco, ha realitzat cinc fitxatges per avivar la posada en marxa de la nova radiotelevisió pública. Es tracta de dos periodistes extreballadors de RTVV i tres productors, als quals s’ha fet un contracte temporal de tres mesos.

Per una banda, Esperança Camps s’incorpora a l’equip de Marco per dissenyar la redacció única i multimèdia dels nous mitjans (televisió, ràdio i internet). Camps va treballar 24 anys a RTVV (els sis primers a Ràdio Nou i la resta a Canal 9) i posteriorment va ser consellera de Cultura balear (de juliol de 2015 a abril de 2016). Ambdues van escriure a quatre mans la novel·la Vertigen sobre el tancament de RTVV.

Per la seva part, Albert Vicent s’ocuparà d’analitzar els possibles acords de col·laboració amb televisions i ràdios locals del País Valencià, i d’estudiar la posada en marxa d’un club infantil. Vicent va ser redactor de Ràdio 9 gairebé des del naixement de l’emissora i fins a la seva clausura, i va presidir el comitè d’empresa de RTVV durant el procés de liquidació de l’empresa.

Finalment, el productor televisiu César Martí s’incorpora per supervisar la graella de programació. Amb ell treballaran Elena Vilanova i Ernest José Sorrentino, que s’encarregaran de revisar els programes i els projectes preseleccionats per a la nova programació per part de l’Alt Consell Consultiu.

 

Fonts: Levante-EMV / eldiario.es / El Mundo

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram