L’Agència Catalana de Notícies ha obert una convocatòria per incorporar sis redactors multimèdia a la seu de Barcelona. S’ofereix un contracte laboral per obra o servei, de 40 hores setmanals, en horari de matí i tarda, de dilluns a divendres (i periòdicament amb torns de guàrdia fora de l’horari habitual), amb una retribució de 25.982,39 euros bruts anuals. El termini per presentar candidatures finalitza el 28 d’abril.

Com a requisits es demana titulació universitària, coneixements orals i escrits de nivell de suficiència en català i en anglès (equivalents a C1), i experiència professional mínima de 5 anys en mitjans de comunicació.

També es valoraran els serveis prestats com a redactor/editor multimèdia i la capacitat d’edició de continguts en format àudio, fotografia, vídeo i de redacció de textos en llengua anglesa. A més, es tindrà en compte l’experiència professional en una agència de notícies o en un algun altre mitjà de comunicació, i especialment en presentació en pantalla; la capacitat de locució en llengua anglesa amb alt nivell de fluïdesa i correcció; l’experiència en ús d’After Effects i altres programes d’edició de vídeo; disponibilitat per viatjar; carnet de conduir, i disponibilitat d’incorporació immediata.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram