La cadena pública catalana ha aconseguit millorar l’audiència de l’abril (el segon pitjor resultat mensual de la seva història) i deixar el tercer lloc que havia ocupat durant quatre mesos seguits. En concret, al maig, TV3 ha estat segona amb un 10,6% de quota de pantalla, un punt més que a l’abril. Amb tot, es manté a la mateixa distància de Telecinco, de nou la cadena més vista a Catalunya, que també creix un punt i registra un 11,8% de share.

Per darrere es troba Antena 3, que baixa al tercer lloc amb un 9,7% de quota (perd quatre dècimes respecte l’abril), seguida de La1, amb un 7,7% (puja tres dècimes); laSexta, amb un 6% (en guanya tres); Cuatro, el 5,5% (creix una dècima); 8tv, amb un 3,3% (també en puja una), i tanca el rànquing de generalistes 13TV amb un 2% (guanya dues dècimes).

A més, al maig, TV3 ha tornat a liderar el rànquing de programes 22 dels 31 dies, dels quals 12 gràcies als Telenotícies, i ha situat 14 programes entre els 20 més vistos del mes, dels quals 6 entre els 10 primers.

Quant a la resta de canals de Televisió de Catalunya, el 3/24 ha registrat un 1,5% de quota de pantalla (el mateix resultat que el mes anterior); el Super3/33, un 1,3% (puja una dècima), i l’Esport3, el 0,6% (cau dues dècimes).

Telecinco segueix líder a l’Estat

Com a Catalunya, Telecinco va tornar a ser la cadena més vista en el conjunt de l’Estat per quart mes consecutiu, ara amb un 14,4% de quota (també un punt més que a l’abril), seguida d’Antena 3 amb un 12,5% (repeteix resultat).

Per darrere es mantenen La 1, amb un 10,5% de share (avança set dècimes); laSexta, amb el 6,6% (en guanya tres); Cuatro, 6,1% (suma una dècima), i 13TV amb un 2% (repeteix resultat).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram