Aquest dilluns, 8tv estrena Catalunya directe, un magazín diari conduït per Quim Morales que de 18 a 20 h acostarà la realitat quotidiana del país als espectadors mitjançant múltiples connexions amb reporters repartits arreu del territori. El nou espai és fruit de l’acord de col·laboració segellat entre 8tv i la Xarxa Audiovisual Local (XAL).

Com el nom deixa entreveure, Catalunya directe segueix la línia del seminal Madrid directo (que emet Telemadrid des de 1993) i formats similars com el d’España directo (emès per TVE des de 2005). Quim Morales compaginarà la seva presentació amb la conducció de La segona hora de RAC1 (de 13 a 14 h), que també s’emet a 8tv.

La nova etapa de 8tv

Aquesta temporada, 8tv ha renovat imatge, platós i graella i ha recorregut a RAC1 per compensar la baixa de Josep Cuní (a qui no es va renovar a final de temporada) i també la de Mediaset (que al juny va sortir de l’accionariat de la cadena de Godó).

Per a la nova etapa de 8 al dia sense Cuní (de dilluns a divendres, de 20.30 a 22.15 h), 8tv ha recorregut als periodistes Jordi Armenteras i Laura Rosel, fins ara a RAC1. El que sí manté la cadena de Godó un dels seus pilars, l’Arucitys d’Alfons Arús, que arriba a la 16a temporada.

A banda de Catalunya directe, un altra novetat de la programació és Fora de joc (de dilluns a divendres, de 20 a 20.30 h), dedicat al món de l’esport i en especial a l’actualitat dels tres equips catalans de futbol de la primera divisió. El nou programa esportiu està presentat per Aleix Parisé, també provinent de RAC1, que continuarà participant en les retransmissions dels partits del Barça de Joan Maria Pou.

Pel que fa a la ficció, 8tv aprofundirà en la línia iniciada en la passada temporada amb la sèrie El puente i aposta per l’emissió de produccions europees com Borgen, The Killing i Los hijos del Tercer Reich.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram