L’Institut de Cultura de Barcelona ha fet públics els guanyadors dels Premis Ciutat de Barcelona 2016. En la categoria de mitjans de comunicació, enguany s’ha distingit el periodista Andreu Missé, com a director de la revista Alternativas Económicas, per “l’aposta de fer transparent, independent i comprensible la informació econòmica”, i per “la voluntat de fer-la arribar al conjunt de la societat des d’un projecte periodístic de base cooperativa”.

El veredicte destaca que, el 2016, aquesta tasca es va ampliar amb la publicació del llibre La gran estafa de las preferentes. A banda, també ressalta l’aportació dels periodistes Ariadna Trillas i Pere Rusiñol al projecte d’Alternativas Económicas.

El jurat d’aquesta modalitat, que ha distingit Andreu Missé per unanimitat, estava format per Neus Bonet (presidenta), Toni Puntí, Ingrid Guardiola, Roger Palà i Esther Vera.

El lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2016 tindrà lloc el dijous 16 de febrer, a les 18 h, al Saló de Cent de l’Ajuntament, en un acte conduït per la periodista de betevé Eva Arderius.

Els guardons, dotats cadascun amb 7.000 euros, tenen per objectiu distingir la creació, la investigació i la producció de qualitat realitzada a Barcelona per creadors o col·lectius que hi treballen o per institucions i organitzacions que les promouen o les produeixen.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram