El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha tombat la incorporació de la periodista Cristina Puig a Catalunya Ràdio. Fa cinc setmanes, l’emissora va anunciar el seu fitxatge per conduir la tertúlia d’actualitat del Catalunya vespre en substitució de Sílvia Cóppulo, i fins i tot va ser entrevistada als programes Estat de Gràcia i Popap. Finalment, no serà així.

L’any passat, la CCMA ja va frustrar el fitxatge d’Albert Om per conduir un programa vespertí, que finalment va acabar fent a RAC1, cosa que va indignar el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo.

Si en el cas d’Om la Corporació va atribuir la decisió als “ajustaments” pressupostaris, en el de Puig no ha estat així. En concret, ara es justifica com una aposta pel “talent intern”, ja que la periodista “no supera ni de lluny la qualitat i l’experiència dels professionals d’informatius” de l’emissora, segons indiquen fonts de la CCMA a l’ACN.

La direcció de Catalunya Ràdio considerava prioritari incorporar Cristina Puig per fer front a la incorporació d’Agnès Marquès a RAC1 en la mateixa franja horària. En canvi, segons explica l’Ara, en la reunió del consell de govern de dimecres es va descartar aquesta petició, però sí es va renovar per una cinquena temporada el programa sobre sexualitat Les mil i una nits, de Maria de la Pau Janer, que s’emet de matinada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram