La periodista Olga Viza ha estat distingida amb la tercera edició del Premi Margarita Rivière al rigor periodístic amb visió de gènere, impulsat per l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya. El lliurament tindrà lloc el proper dimecres al CaixaFòrum de Barcelona, en el marc del lliurament dels Premis de Comunicació No Sexista que organitza l’ADPC.

El jurat ha guardonat Viza en reconeixement a la feina “d’excel·lència periodística” desenvolupada durant la seva trajectòria. A més, assenyala que la premiada ha destacat “pel seu rigor periodístic en l’àmbit esportiu des dels seus inicis l’any 1978 a TVE i per la qualitat de les retransmissions d’esdeveniments mundials com, per exemple, els Jocs Olímpics de Barcelona 1992”.

L’objectiu del premi en memòria de Margarita Rivière (Barcelona 1944 – 2015) és reconèixer la feina d’excel·lència periodística d’un/a periodista que es destaqui pel seu rigor, independència i visió de gènere.

El jurat estava format per Mavi Carrasco, presidenta de l’ADPC; Neus Bonet, degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Hugo de Cominges Rivière, fill de Margarita Rivière, i els periodistes Josep Cuní, Teresa Rubio, Lluís Bassets, María Eugenia Ibáñez, Milagros Pérez Oliva (guanyadora del primer premi Margarita Rivière) i Soledad Gallego-Díaz (guardonada en la segona edició).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram