El comitè professional i el comitè d’empresa de betevé rebutgen i denuncien “fermament qualsevol tipus d’ingerència i pressió” en l’exercici de la professió. Aquesta ha estat la resposta a la presidenta del grup municipal de Ciutadans a Barcelona, Carina Mejías, que diumenge va gosar indicar als serveis informatius com havien de titular una informació.

“Hola btv notícies, què tal un titular com aquest: ‘Els Mossos intenten contenir els disturbis provocats per radicals independentistes que intenten ocupar la delegació del Govern’… Cada dia us assembleu més a TV3″, va piular Mejías alliçonadorament amb nombroses faltes.

El comitè i el consell remarquen que no és el primer cop que la dirigent de C’s “ataca” la seva feina a través de les xarxes socials. “Els periodistes de betevé defensem la independència de la nostra feina. Hem treballat sempre així, sense importar el partit que governi a l’Ajuntament”, subratllen en un comunicat conjunt.

El titular que Mejías va corregir, deia: “Càrregues policials als carrers adjacents de la Delegació del Govern espanyol”. Els professionals defensen que “defineix de manera objectiva les imatges que es veuen en el vídeo” que il·lustra la informació.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram