La cadena pública catalana no només continua en tercer lloc per darrere les dues principals estatals (per quart mes consecutiu), sinó que segueix perdent audiència en línies generals, malgrat els bons resultats de les diferents estrenes. De fet, a l’abril, TV3 ha obtingut el segon pitjor resultat mensual de la seva història, només superat pel 9,4% de quota de pantalla del passat agost; són els dos únics cops que ha baixat del 10%.

Així doncs, Telecinco ha tornat a ser la cadena més vista a Catalunya amb un 10,8% de quota de pantalla (set dècimes menys que al març), seguida d’Antena 3, amb 10,1% (en perd sis). Per la seva part, TV3 cau fins al 9,6% de share, deixant-se pel camí vuit dècimes.

A continuació es troben La 1, amb un 7,4% de quota (creix quatre dècimes); laSexta, amb el 5,7% (perd quatre dècimes); Cuatro, amb 5,4% (en cau cinc); 8tv, amb un 3,2% (retrocedeix tres dècimes), i tanca el rànquing de generalistes 13TV amb l’1,8% (una dècima menys).

Amb tot, a l’abril, TV3 va tornar a liderar el rànquing de programes 22 dels 30 dies, dels quals 19 gràcies als Telenotícies, i va situar 17 programes entre els 30 més vistos del mes, dels quals 10 entre els 15 primers.

Quant a la resta de canals de Televisió de Catalunya, el 3/24 va registrar un 1,5% de quota de pantalla (perd dues dècimes); el Super3/33, un 1,2% (repeteix resultat), i l’Esport3, el 0,8% (retrocedeix tres dècimes).

Telecinco repeteix liderat a l’Estat

En el conjunt de l’Estat, Telecinco va tornar a ser la cadena més vista per tercer mes consecutiu amb un 13,4% de quota (set dècimes menys que al març), seguida d’Antena 3 amb un 12,5% (perd set dècimes).

Per darrere van continuar La 1, amb un 9,8% de share (cau mig punt); laSexta, amb el 6,3% (es torna a deixar una dècima); Cuatro, amb el 6% (perd dues dècimes), i 13TV amb un 2% (repeteix resultat).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram