El passat 5 de novembre, La Vanguardia havia de presentar un nou disseny del seu web. En el darrer minut, però, es va aturar la seva posada en marxa per acabar d’enllestir-lo. Finalment, segons ha pogut saber Comunicació 21, sembla ser que l’actualització de lavanguardia.es es llançarà el proper 3 de desembre.

Durant gairebé un any i mig, un grup format per tècnics, dissenyadors i periodistes ha estat treballant en el nou web de La Vanguardia, en una aposta que hauria de significar un pas endavant en la implantació a la xarxa del grup Godó, i per a la qual cosa s’ha augmentat la plantilla del digital, que ja supera la trentena de treballadors.

La renovació no es limita a una qüestió d’imatge, i el nou portal incorporarà noves funcionalitat i continguts. A més, també s’augmentarà la interacció amb els usuaris i es reforçarà la faceta audiovisual del web. Amb tot, l’accessibilitat al contingut de l’edició en paper serà com fins ara, i només es podrà llegir parcialment alguns dels articles més destacats.

Tot i el més d’un any de feina en la preparació del nou web, el que no s’ha previst és la possibilitat d’encabir-hi una edició en català en el cas que finalment tirés endavant una versió impresa del diari en aquesta llengua.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram