En la 30a edició dels Premis de Comunicació Local, convocats per la Diputació de Barcelona, s’han presentat un total de 154 treballs de premsa, ràdio, televisió, internet i publicacions municipals. Els guardons, que com ja vam avançar es lliuraran el proper 25 de març al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa, estan dotats amb 70.000 euros, 10.000 per a cada categoria.

Per categories, al Premi Tasis-Torrent de premsa local i comarcal a la millor iniciativa s’hi ha presentat 12 publicacions; mentre que a l’apartat del millor treball hi opten 23 reportatges periodístics.

Al Rosalia Rovira d’emissores municipals hi concorren 43 programes radiofònics, mentre que al guardó destinat a una emissora municipal de la resta de l’Estat s’hi presenten 9 candidates.

El Premi Miramar de televisions locals se’l disputaran un total de 26 programes, mentre que a l’Arrel de publicacions municipals ho faran 21. Per últim, al Premi Innova a la millor iniciativa innovadora en comunicació local hi optaran un total de 20 iniciatives.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram