El lliurament de la 30a edició dels Premis de Comunicació Local, convocat per la Diputació de Barcelona, ja tenen dia i lloc: serà el 25 de març al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa.

Durant la Festa de la Comunicació Local es donarà a conèixer el veredicte del jurat. Els guardons, que compten amb una dotació total de 70.000 euros, 10.000 per a cada apartat, premien els treballs publicats, emesos o realitzats entre l’1 de setembre del 2009 i el 31 d’agost del 2010.

Categories dels premis:

• 30a edició del Premi Tasis-Torrent de la premsa local i comarcal. Està desglossat en dos apartats: el premi a una iniciativa periodística o empresarial en el camp de la comunicació i la publicitat de l’àmbit local i comarcal; i el premi al treball periodístic d’un o més autors publicat en la premsa local i comarcal.

• 26a edició del Premi Rosalia Rovira a un programa o iniciativa de producció pròpia emès per una ràdio municipal de Catalunya.

• 2a edició del Premi Diputació de Barcelona d’emissores locals d’Espanya al millor programa emès o realitzat per qualsevol emissora de ràdio municipal pública de l’Estat Espanyol, exceptuant les emissores municipals catalanes.

• 22a edició del Premi Miramar a un programa o iniciativa de producció pròpia emès per una televisió local de Catalunya.

• 22a edició del Premi Arrel en l’àmbit de butlletins municipals, al que poden optar totes les revistes, butlletins o periòdics, en paper o digitals, editades per un ajuntament o altra entitat de govern local de la província de Barcelona.

• 15a edició del Premi Innova en l’àmbit de noves tecnologies, que s’atorga a la millor iniciativa innovadora en comunicació local, destinada a reconèixer una aportació nova en aquest àmbit. Poden optar a aquest premi els ajuntaments de la província de Barcelona o un mitjà de comunicació local (públic o privat) de Catalunya.

• El Premi d’Honor de Comunicació de la Diputació de Barcelona (sense dotació) està destinat a retre un homenatge a una persona, mitjà de comunicació o organisme, públic o privat, que s’hagi destacat per la seva trajectòria a favor de la comunicació a Catalunya.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram