Aquest diumenge, el Grup Enderrock va estrenar nou web. A més del canvi de disseny, el nou portal també canvia conceptualment, esdevenint un diari musical digital sobre l’espai català de música. Un nou web amb suport multimèdia i interactiu que complementa les tres revistes en paper del grup i l’iPad. A més, té capacitat per desenvolupar quatre canals especialitzats de ràdio (un per cada capçalera del grup) i dos canals de televisió (Enderrock TV i Un Tal Jaç).

A Enderrock.cat s’hi pot trobar informació i serveis musicals al minut, vídeos exclusius, reportatges audiovisuals, clips, l’agenda de concerts, blogs de músics i periodistes musicals, novetats discogràfiques actualitzades diàriament, concursos, etc.

El web aposta de manera clara pel 2.0, i es vincula a les xarxes socials Twitter i Facebook. Així mateix, també presenta una completa selecció de novetats discogràfiques, en connexió amb iTunes i Spotify, que permet accedir a un catàleg exhaustiu dels artistes i produccions musicals catalanes i comprar i descarregar-se cançons.

Quatre webs en un

El nou portal engloba els webs Enderrock.cat; iMedmusic.com, dedicat a les músiques d’arrel i del món (vinculat a la revista Sons de la Mediterrània); Jazz.cat, amb tot el panorama del jazz, blues i les músiques improvisades (vinculada a la revista Jaç), i 440Classica.cat, amb tota la informació sobre la música clàssica, contemporània, antiga i òpera (vinculada a la revista 440 Clàssica).

El web està coordinat pels periodistes Elisenda Soriguera i Roger Palà, i ha estat desenvolupat per l’empresa Sobrevia.net. El disseny és obra de Kings of Mambo.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram