La Xarxa Audiovisual Local, l’Agència de Comunicació Local, Lavinia TV i Editrain impulsen el projecte de formació Mediacat.21, amb el qual es vol millorar l’ocupació a mig termini en el sector dels mitjans de comunicació i la indústria audiovisual a Catalunya.

Subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, d’acord amb el programa d’ajuts a Projectes Innovadors, el projecte també preveu l’elaboració d’un estudi sobre la situació dels professionals i les empreses a Catalunya que estableixi una radiografia del sector i permeti determinar les seves necessitats.

La XAL i l’ACL aporten al projecte la seva implantació territorial a Catalunya i el seu treball a favor de la comunicació local; Lavinia TV aporta la seva experiència en la producció de continguts en ràdio, televisió, vídeo, cinema i internet; i Editrain, empresa especialitzada en la formació per a professionals de la comunicació amb una experiència de 10 anys, és l’encarregada d’impartir els cursos.

La formació s’adreça a professionals en actiu o en atur vinculats als mitjans de comunicació sigui, premsa, ràdio, televisió i internet. Els cursos, presencials i online, abordaran diferents aspectes de la producció, edició, realització i gestió en els mitjans, des de la redacció periodística, l’edició d’imatge o so, fotografia, el màrqueting o el disseny.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram