Aquest dilluns s’ha posat en marxa etselquemenges.cat, una revista digital que vol divulgar una nova cultura alimentària i que es dirigeix a les persones a qui els agrada menjar bé, bo i saludable. Es tracta de la primera revista digital en català de salut i nutrició.

Codirigida per Adam Martín i Núria Coll, la revista ha estat creada per un col·lectiu de periodistes i professionals de la salut preocupats per l’alimentació i la seva relació amb bona part de les malalties actuals. Així doncs, el nou mitjà es basarà en criteris científics, la tradició i el sentit comú per explicar les repercussions que té en la salut i en la ment cadascun dels aliments que ingerim a través d’articles, entrevistes i reportatges pe-riodístics.

Etselquemenges.cat comptarà amb l’opinió de metges, nutricionistes, bioquímics, enginyers agrònoms i especialistes com els doctors Jorge Pérez-Calvo i Joan Vidal-Jové, o la doctora Olga Cuevas, entre d’altres.

A més, el digital oferirà setmanalment receptes dels xefs Bernard Benbassat i Montse Vallory, i també comptarà amb les receptes més sanes de cuiners del país com Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Joan Roca, Fermí Puig, Nandu Jubany, Carles Abellán, Quim Marquès i Ly Leap.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram