La reestructuració del canal d’Unidad Editorial finalment sembla que segueix el pitjor dels pronòstics: després de què aquest cap de setmana es liquidessin els serveis informatius i els esports, el proper 30 de juny Veo7 es quedarà sense continguts de producció pròpia (La vuelta al mundo i En confianza, els seus programes estrella) i la seva graella estarà integrada en la seva totalitat per programes enllaunats.

Tot i que des d’Unidad Editorial diuen que no es s’ha plantejat el tancament de la cadena, sí que s’obrirà un període de reflexió per replantejar el seu model, que previsiblement implicarà la sortida de més treballadors dels 180 que encara queden després dels 70 acomiadaments de fa uns dies.

“Segur que hem fet coses malament, però Veo7 no és la primera TV ni serà l’última que en aquest entorn econòmic tindrà que canviar de fórmula”, piulava a Twitter aquest dimecres Pedro J. Ramírez.

Segons ell, la propera temporada l’editora “mantindrà” la seva aposta per la televisió, però “amb un model viable en l’actual entorn de catàstrofe econòmica”.

Fa un mes i mig, Periodista Digital  assegurava que Veo7 estava sentenciada, tot i que Unidad Editorial ho va desmentir “rotundament” en un comunicat. Segons l’editora, en “cap moment” es van plantejat el tancament de la cadena, ni ells ni el grup italià RCS, propietari del 96% d’Unedisa. Amb tot, també deia: “Tots els ajustaments de programació que es puguin dur a terme seran de cara a l’estiu i a la nova temporada que s’inicia al setembre, mantenint en antena els programes amb més audiència”.

Després de veure que els programes estrella desapareixen de la graella, la continuïtat de la cadena torna ha estar en entredit, i més quan la recerca d’un soci capitalista no ha donat fruits.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram