El periodista català Carles Francino ha renovat amb la Cadena SER per continuar durant tres anys més al capdavant d’Hoy por hoy, el programa matinal líder a l’estat i tercer a Catalunya. Segons va informar l’emissora aquest dilluns en un comunicat, la seva renovació “enforteix” el projecte, que va arrencar el 2005, quan Francino es va incorporar a la SER per substituir Iñaki Gabilondo.

El mateix dia que es feia pública la renovació de Francino, l’emissora de Prisa acomiadava Carlos Carnicero després de 17 anys de col·laboració, en teoria per renovar els tertulians, segons explica al seu blog, on critica el director d’informatius, Antonio Hernández Rodicio, i deixa en evidència al candidat del PSOE Alfredo Pérez Rubalcaba.

“El meu acomiadament fulminant de la SER no és el problema; és una petita conseqüència d’un gran problema. El que em passi a mi en la meva relació amb l’exercici de la meva professió és un assumpte privat. EL que passi amb la llibertat de circulació de la paraula, és un assumpte públic”, afirma Carnicero.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram