El Govern espanyol ha fet una nova passa en el camí cap a l’eliminació dels anuncis de prostitució i locals que s’hi dediquin a la premsa escrita. En concret, divendres passat va traslladar als grups parlamentaris la seva proposta per reformar la Llei General de la Publicitat, amb la novetat que la mesura s’ha estès a les edicions digitals dels diaris quan l’accés a les pàgines que contenen aquest tipus d’anuncis no es limiti als adults.

La proposta del Govern es concreta en una proposició de llei per modificar la normativa i planteja que el seu incompliment tingui la consideració d’infracció als efectes previstos en la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, i en la Llei General de Sanitat.

Cal recordar que l’Associació d’Editors de Diaris Espanyols (AEDE) va advertir al març que, si el Govern espanyol decidia limitar les insercions d’anuncis de contactes a la premsa escrita, estaria discriminant aquest mitjà en relació als altres i vulneraria el dret fonamental a publicitar una activitat legal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram