Televisió de Catalunya ha iniciat aquest estiu l’emissió en proves dels seus serveis d’HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV), l’estàndard europeu de televisió híbrida que permet combinar les emissions de TDT amb l’oferta sota demanda per internet dels canals emissors.

D’aquesta manera, els espectadors que disposin d’un televisor o descodificador amb HbbTV podran accedir a una versió en proves del TV3alacarta. Una vegada dins del servei, l’usuari pot seguir veient TV3 en una finestra i navegar per l’oferta de vídeo sota demanda a través dels destacats, del llistat de seccions i programes, d’un cercador o d’una graella de programació.

L’aplicació de TVC en HbbTV està disponible a tots els canals del MUX 1; és a dir TV3, 33, 3/24 i Super 3-3XL. La prova pilot s’està desenvolupant en col·laboració amb Abertis i amb la participació de La Sexta i IB3.

Amb anterioritat, Telefónica, Telecinco i TVE ja havien iniciat les primeres proves interactives de televisió connectada a internet amb l’objectiu de desenvolupar la tecnologia HbbTV que acabi essent acceptada a l’Estat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram