Al juliol va apuntar que aquesta temporada tornaria a la televisió i sembla ser que ja té enllestit on. Segons el digital VerTele, Manel Fuentes presentarà aquesta tardor Tu cara me suena, a Antena 3, cadena on encara no havia treballat.

Des de Malas compañías (2009), a La Sexta, Fuentes no havia tornat a fer televisió, ja que poc després de retirar-se el programa va ser fitxat per dirigir i presentar El matí de Catalunya Ràdio, on acaba d’iniciar la tercera i, en principi, última temporada.

Els antecedents

Al novembre del 2009, quan tot just el periodista havia encetat la seva etapa al capdavant del matinal de la ràdio pública, van oferir-li presentar el programa Pánico en el plató, també a Antena 3. El rebombori que va generar la possibilitat que Fuentes presentés l’espai va arribar al Parlament de la mà de CiU, que va qüestionar que fos compatible amb El matí.

Tot i que des de la CCMA es va dir que Fuentes podia acceptar l’oferta perquè el contracte amb Catalunya Ràdio no contemplava l’exclusivitat, finalment el periodista va rebutjar presentar-lo; de passada, va lamentar que no se li hagués ofert un programa a TV3. Tot i que en dos anys no ha arribat cap proposta des de la cadena pública, sembla ser que ara Fuentes sí podrà compaginar televisió i ràdio.

Tu cara me suena és un concurs musical de Gestmusic on vuit personatges famosos imitaran diferents artistes. Entre els concursants, Santiago Segura, Josema Yuste, Carolina Ferré o Julio José Iglesias, mentre que el jurat estarà format Mònica Naranjo, Àngel Llàcer, Carlos Latre i Carolina Cerezuela. El programa el dirigirà Tinet Rubira, qui es va encarregar de totes les edicions d’Operación Triunfo excepte la darrera.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram