Des de que va començar a emetre La 10 ara fa un any, el canal de Vocento ha anat reduint la seva producció pròpia fins deixar el comptador a zero. L’últim reducte que quedava eren els informatius i finalment hi ha renunciat.

La 10 va deixar d’emetre espais informatius a l’agost, remetent la plantilla a reemprendre l’activitat al setembre, però aquest dimarts la direcció va comunicar als 14 treballadors (redactors, càmeres, realitzadors i productors) i a tres càmeres autònoms el seu acomiadament. L’argument, el de sempre: la crisi econòmica i la necessitat de retallar costos. De fet, al juliol La 10 ja va externalitzar les àrees d’emissions i manteniment.

Així, La 10 ara només emetrà programes enllaunats, pel·lícules i sèries, mentre Vocento segueix parlant amb diferents operadors per cedir la gestió de la cadena a canvi d’un lloguer, com fa amb els altres tres canals del seu múltiplex i que exploten Intereconomía, MTV i Disney Channel. Segons apunten diversos mitjans, el lloc de La 10 el podria ocupar la Fox.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram