El Tribunal Suprem ha condemnat Telecinco a pagar 180.000 euros a l’expresident del Govern espanyol, José Maria Aznar, i la seva dona i tinent d’alcalde de Madrid, Ana Botella. D’aquesta manera, confirma la sentència del 2009 de l’Audiència Provincial de Madrid, quan va condemnar la cadena arran la informació difosa pel programa Aquí hay tomate sobre una  suposada separació del matrimoni per una suposada relació extramatrimonial per part d’Aznar.

La sentència considera que aquesta informació, difosa al novembre del 2007, va suposar una intromissió il·legítima a l’honor de la parella i assenyala que, encara que és “d’interès públic”, la informació no compleix el requisit de veracitat, ja que la parella va procedir “immediatament a desmentir el que no passava de ser un rumor”.  van desmentir immediatament la informació.

El programa que presentaven Jorge Javier Vázquez i Carmen Alcayde continua, doncs, reportant despeses a Telecinco tres anys i mig després de deixar la graella. Aquesta sentència a favor del matrimoni Aznar es va conèixer el passat divendres, pocs dies després que se’n fes pública una altra condemna, en aquest cas de 360.000 euros a favor de la tenista i model Anna Kournikova i el cantant Enrique Iglesias per un muntatge fotogràfic.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram