L’Ajuntament preveu reduir un 50% el pressupost de Badalona Comunicació, l’empresa pública que gestiona Ràdio Ciutat de Badalona, Televisió de Badalona i la revista Bétulo, a més del Festival Filmets. D’aquesta manera, el pressupost del 2012 passaria de 2,6 a 1,3 milions d’euros, xifra que es podria prorrogar els dos següents anys.

Amb tot, segons va informar El Punt Avui aquest dimarts, la regidora de Govern Maritxu Hervàs assegura que els números de l’ens no estan tancats, tot i admetre que hi haurà “importants” retallades per fer que el projecte sigui “viable”. El que sí descarta Hervàs és tancar els mitjans, com ha passat a L’Hospitalet de Llobregat.

Davant d’una hipotètica retallada de part de la plantilla, formada per unes 65 persones, el comitè d’empresa de Badalona Comunicació ja ha assegurat que vetllarà perquè no hi hagi acomiadaments. En aquest sentit, segons apunta a El Punt Avui la seva presidenta, Mercè Roura, es confia en la predisposició del govern municipal a escoltar les seves aportacions per “ajudar a fer l’empresa més viable”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram