El Grup Dalmau Multimèdia busca comprador per al diari La Mañana, l’empresa d’arts gràfiques i la televisió. Tot i que manté negociacions en aquest sentit, fins ara no ha concretat la venda, i el temps se li acaba: abans del mes de març hauria de decidir si es dissol o no, un cop acabi el termini del preconcurs de creditors presentat, informa Economia Digital.

A principis de novembre, La Mañana va presentar un ERO que finalment va ser rebutjat per Treball. Tot i així, el diari va acomiadar nou dels treballadors més veterans: la majoria de caps de secció i el mateix director, Jordi Pérez.

A més, segons el digital, l’editora deu a la plantilla fins a cinc mensualitats, motiu pel qual la meitat dels treballadors ha demandat l’empresa per rescindir els contractes i reclamar les indemnitzacions. Els nou acomiadats esmentats també s’han unit en la demanda.

Un treballador explica a Economia Digital que cobren entre el 30 i el 50% del sou en negre, i que les demores en els pagaments es succeeixen almenys des de fa tres anys.

Recentment, Jordi Dalmau s’ha posat al capdavant del grup en substitució del seu germà Emili, que fa uns dies va patir un infart.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram