ICV-EUiA ha proposat el professor de periodisme a la UPF i president d’Òmnium Barcelonès Nord, Marcel Mauri, per al consell d’administració de Badalona Comunicació, l’empresa municipal que gestiona la televisió i ràdio de la ciutat. Però no els ha agradat que la resta de grups hagi presentat els respectius presidents: l’alcalde Xavier Garcia Albiol (PP); l’exalcalde Jordi Serra (PSC), i l’alcaldable Ferran Falcó (CiU).

El president del grup d’ICV-EUiA badaloní, Carles Sagués, va lamentar aquest dilluns la politització del consell, i va assegurar que la decisió no contribuiria a oferir una visió de pluralitat i transparència als mitjans públics. Amb tot, si la resta de grups no rectifiquen, els ecosocialistes retiraran la candidatura de Mauri i proposaran algú del seu grup.

Des d’ICV-EUiA també es critica que el consell d’administració estigui format per set consellers en lloc de cinc, i que al PP li corresponguin un total de quatre (a Albiol l’acompanyen una regidora i dos càrrecs de confiança populars), quan al ple municipal el PP només té 11 dels 27 regidors.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram