La tercera edició dels Premis de Comunicació Local Carles Rahola, promoguts per la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes i per la Diputació de Girona, s’han presentat un total de 93 treballs de 54 autors (l’any passat van ser 99 treballs de 59 autors). Els guardons es lliuraran el proper 3 de febrer a l’Auditori Palau de Congressos de Girona.

La categoria amb més participació ha estat la de millor treball en premsa escrita o en línia, s’hi han presentat 21 autors amb 43 treballs. El segueixen el premi de fotoperiodisme, amb 9 participants i 25 treballs; a la millor informació digital, amb 10 treballs de 9 aspirants (guardó que s’estrena aquest any); al millor treball informatiu o divulgatiu en televisió o televisió en línia, amb 9 projectes de 8 aspirants; el premi Miquel Diumé al millor treball informatiu o divulgatiu en ràdio o ràdio en línia, amb tres treballs de tres aspirants, igual que a la categoria de millor iniciativa de comunicació institucional. Finalment, al premi al millor projecte de comunicació periodística hi opta un sol aspirant.

Tots els guardons estan dotats amb 1.000 euros cadascun, excepte el darrer, que té una dotació de 2.000 euros.

Els Premis Carles Rahola tenen per objectiu reconèixer la tasca de la professió periodística a les comarques gironines i fomentar la creativitat informativa i les iniciatives per difondre, recuperar, gestionar o aplegar informació de tipus periodístic en qualsevol format, àmbit i estructura.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram