En motiu del 25è aniversari del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC), l’organització ha programat el cicle de conferències Futur per analitzar i reflexionar sobre la situació que envolta el món del periodisme i les seves perspectives.

La primera conferència del cicle és La transformació imparable del periodisme, a càrrec de Joaquim Maria Puyal. Tindrà lloc aquest dimecres, de 19.30 a 21 h, a l’auditori del CaixaFòrum, i en la inauguració també intervendran el degà del CPC, Josep Maria Martí, i el director executiu de comunicació de “la Caixa”, Jaume Giró.

Les conferències, que permetran el debat entre els assistents, estan adreçades principalment als col·legiats i col·legiades i als estudiants de comunicació i periodisme de les diferents universitats catalanes.

Després de Puyal, el cicle comptarà amb la participació de Javier Darío Restrepo, de la Fundación Nuevo Periodismo Iberoamericano (16 de maig); David Klatell, de la Columbia University (13 de juny); Samir Aita, de Le Monde Diplomatique (2 de juliol); Bernardo Díaz Nosty, de la Universitat de Màlaga (19 de setembre); Cilla Benkö, de Sveriges Radio (10 d’octubre), i Arianna Huffington, fundadora del The Huffington Post (al novembre, pendent de confirmació).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram