El nou projecte d’Ignacio Escolar, eldiario.es, que es posarà en marxa al setembre –i no abans de l’estiu, com es preveia inicialment– ha obert un “blog d’urgència” per tractar la remoguda actualitat econòmica, política, social i ètica.

A banda de ser un avançament del nou digital i crear un hàbit lector, Zona crítica (així es diu el blog) també apunta les novetats del projecte. Per exemple, que eldiario.es tindrà edicions pròpies a Catalunya, País Valencià, País Basc, Galicia, Andalusia i Madrid.

El nou mitjà també explica que comptarà amb la col·laboració d’organitzacions socials i de la societat civil com ara la fundació per la transparència pública Civio; la xarxa social de finançament col·lectiu Goteo, Greenpeace, o l’escola cultural Hotel Kafka.

A més, el digital informa de més noms que s’incorporen al projecte: Andrés Gil, Javier Gallego ‘Crudo’, Natalia Chientaroli, Susana Hidalgo, June Fernández, Salomé García, Borja Ventura, Gonzalo Cortizo, Pau Llop, Amador Fernández Savater, Antonio Orejudo, Jorge Galindo i Stéphane M. Grueso.

El director d’eldiario.es és Ignacio Escolar; el subdirector d’informació és Juan Luis Sánchez, i completa l’equip directiu Iñigo Sáenz de Ugarte.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram