El passat divendres es va fer públic que, de cara a la propera temporada, COMRàdio prescindirà del programa solidari Tots x tots, de Ramon Company. Però no serà l’únic. Aquest dimarts ha transcendit que la ràdio supramunicipal ha decidit liquidar els principals programes de la graella: El dia a la COM, de Jordi Duran; Mas Esports, de Sergi Mas; l’Extraradi, d’Olga Vallejo, i La nit, de Ramon Miravitllas.

La direcció argumenta que, la temporada que ve, vol bastir una graella on es potenciïn els continguts de les ràdios locals de la xarxa COM, una aposta que ja posa en pràctica en la programació d’aquest estiu.

Ara, caldrà veure com afectarà una plantilla que està pendent d’una fusió amb la Xarxa Audiovisual Local (XAL) que podria suposar l’acomiadament del 30% de treballadors, segons va denunciar a mitjan juny el comitè d’empresa. Al maig, als treballadors d’alguna productora ja se’ls va aconsellar de començar a agafar les vacances, perquè a l’agost deixarien de treballar per a l’emissora.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram