Finalment hi ha hagut acord entre l’empresa i el comitè intercentres del diari Qué! després del tancament de la seva edició impresa. Aquest dimecres, la plantilla va donar el vistiplau a un preacord que suposa l’acomiadament de 32 treballadors, la recol·locació a Vocento d’11 més, i que l’edició digital tiri endavant amb nou professionals, un dels quals el director editorial.

El preacord preveu indemnitzacions de 29 dies per any treballat per als acomiadats i una paga addicional per als sous inferiors als 36.000 euros bruts anuals (en total equivaldria a 33-35 dies per any), mentre que el 10% de plantilla amb un salari superior tindrà una indemnització de 25 dies per any treballat. A més, a les persones que tinguin una antiguitat superior a l’any se’ls garanteix que la indemnització mínima sigui de 4.000 euros en cas que no arribessin a aquesta quantitat.

Durant dos anys es garantiran aquestes condicions per als treballadors del digital, i durant sis mesos per als que siguin recol·locats a Vocento.

Font: PRNoticias

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram