El diari GironaNotícies ha fet una passa endavant i s’ha renovat tant en disseny, com en format i continguts. El nou web, estrenat per la Diada, té una major connectivitat amb les xarxes socials, incorpora el vídeo i la imatge del dia, reportatges especials i flaixos informatius amb les notícies d’última hora. A més, el digital ha obert el canal Noticias 24 horas amb tota l’actualitat del dia en castellà i, via Google Translate, permet amb un sol clic traduir tots els articles publicats al castellà i l’anglès.

En la nova etapa, GironaNotícies.com manté la col·laboració amb SiesTV per a informacions culturals en vídeo, i ha incorporat les càmeres fixes de TV3. A més, ha obert una finestra on mostra els darrers titulars d’El Punt Avui, i properament estrenarà un canal de l’agència Europa Press amb les darreres notícies del dia en català. Una altra novetat que s’activarà en breu és Nou directori, una secció de classificats on s’hi podran publicar anuncis gratuïts de treball, compravenda o bé de serveis de les comarques gironines.

Més participació

GironaNotícies també ha decidit impulsar la participació dels lectors. Així, a banda de poder compartir els continguts multimèdia a les xarxes socials, ha posat en marxa la secció Material compartit, on els internautes poden publicar els seus vídeos, fotografies, àudios i fer comentaris, els quals es publiquen a Facebook.

Una de les característiques del digital gironí és que, en les seves informacions ofereix a les persones invidents o amb algun problema de visió la possibilitat d’escoltar totes les notícies en àudio.

GironaNotícies va néixer fa set anys per informar de l’Empordà i la resta de la demarcació. Actualment, el diari digital rep unes 500.000 visites mensuals, segons remarquen els seus responsables, i compta amb un fons de prop de 30.000 notícies que ha cedit a la Biblioteca de Catalunya per al fons de patrimoni digital.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram