La tercera aturada parcial convocada a TV3, realitzada aquest dimecres de 16 a 18.30 h, va tenir un seguiment del 87% de la plantilla d’aquesta franja horària, segons el comitè d’empresa. Durant la vaga, excepte al Super3/33, a la resta de canals de Televisió de Catalunya es van programar diversos documentals.

Durant les dues hores i mitja que va durar l’aturada, els treballadors es van concentrara les instal·lacions de Sant Joan Despí i van decorar un arbre de Nadal amb motius reivindicatius. La posada en escena estava presidida per una caracterització de tió del director de TV3, Eugeni Sallent, i una altra de caganer del president de la CCMA, Brauli Duart.

A més de reclamar que la direcció de la Corporació segui amb el comitè per tractar les propostes que ha fet sobre el nou contracte programa, els representants dels treballadors demanen que, vista la nova situació política, s’aturin els treballs encarregats a la consultora Pricewaterhous Cooper, que està elaborant un pla estratègic i de viabilitat del grup.

Segons els sindicats, l’aturada d’aquest dimecres (la tercera de les sis previstes fins al gener) ha volgut servir “d’avís” al nou Govern responsable del futur dels mitjans de la CCMA, i per reclamar als partits polítics els seu “compromís” de mantenir el model actual de TV3 i un finançament “suficient” per a la funció de servei públic que ofereix.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram