Els estatuts del Consorci Teledigital Mollet estipulen que, quan algun dels seus membres en vol marxar, ho ha de comunicar amb sis mesos d’antelació, temps durant el qual hauran de seguir pagant les mensualitats corresponents.

Però ni l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles, que a mitjan desembre va aprovar sortir de Vallès Visió, ni el de la Llagosta, que ho va decidir a finals de novembre, ha complert amb el que estableix la normativa de l’ens públic.

El president del Consorci i alcalde de Mollet, Josep Monràs, explica que ambdós municipis han de pagar “la part” que els correspon del rènting dels equips: uns 50.000 euros en el cas de la Llagosta, i uns 20.000, en el de Sant Fost, segons informa Línia Vallès. Amb tot, obre la porta a negociar que les quotes mínimes per marxar de l’ens siguin inferiors a les sis mensualitats estipulades.

Els consistoris de Sant Fost i la Llagosta han seguit les passes de Vilanova del Vallàs, que l’octubre del 2011 va decidir marxar del Consorci. Amb aquestes sortides, l’ens públic ha passat de nou a sis membres: Mollet, Parets, Montornès, Montmeló, Martorelles i Vallromanes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram