L’ERO que l’ens públic està aplicant a Televisió Valenciana ha deixat la plantilla tan curta de personal que, a la graella setmanal de Canal 9, sense comptar els informatius, només el 2% de programes són de nova producció, segons denuncia el comitè d’empresa. Els espais que continuen en antena, i que també han vist reduïts els seus efectius, són: Ocupa’t, Futbolistes, Societat anònima, De festa i Babalà. En total suposen tres hores de 146.

Els representants sindicals adverteixen que en tots aquests espais que encara es mantenen, actualment hi ha treballadors afectats per l’ERO que hauran d’abandonar l’empresa les properes setmanes, cosa podria reduir més el 2% de nova programació.

Així doncs, per omplir la resta de la graella, Canal 9 emet fins a 63 hores setmanals de pel·lícules, sèries i documentals estrangers, els quals són reemissions. Després hi ha 35 hores i mitja amb reemissions de programes produïts per la cadena abans de l’execució de l’ERO, alguns d’ells de fa quatre i cinc anys. Menció a part mereix Trencadís, un espai de la dècada passada que recopila l’arxiu de la cadena de fa més de 20 anys.

Canal Nou Dos, només emet esdeveniments esportius i festius

Pel que fa a Canal Nou Dos, el comitè d’empresa assegura que no s’està produint cap nou programa i que tota la seva graella són reemissions, amb l’excepció dels partits de bàsquet (dos la setmana passada) i les retransmissions festives (com la Galania de Castelló el passat cap de setmana).

A banda, el comitè d’empresa denuncia que aquests dies la direcció està canviant de lloc els treballadors no afectats per l’expedient i els està demanant hores extres per cobrir feines pendents.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram