Darrera batalla legal sobre el conflicte obert arran de l’ús d’imatges de Telecinco que feia el programa Sé lo que hicisteis. El Tribunal Suprem ha ratificat la prohibició a La Sexta d’utilitzar imatges de la cadena de Mediaset, desestimant així el recurs presentat per la condemna en el mateix sentit dictada el maig del 2010 per l’Audiència Provincial de Barcelona, la qual ja confirmava una altra sentència del 2008 del Jutjat Mercantil.

Ara, el Suprem ratifica les dues resolucions anteriors i assegura que la utilització dels continguts realitzada pels espais de La Sexta no estava emparat pel “dret a cita”, com argumentava la cadena, i assegura va superar “amb escreix” el límit de continguts de Telecinco que es podien considerar informació, tal com estableix la Llei de propietat intel·lectual.

Fonts de La Sexta van assegurar aquest dijous a Efe que la sentència no té conseqüències econòmiques per a la cadena (a banda de les costes processals dictades pel TS), ja que en el seu dia ja va acatar la de l’Audiència de Barcelona. Aquesta, però, reconeixia a Telecinco el dret de reclamar una indemnització en una altre procediment. Per això, Mediaset ha assegurat que iniciarà “immediatament” els tràmits per quantificar la indemnització i exigir-la.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram