L’emissora hereva de COMRàdio torna a retallar en produccions externes. A partir de l’1 d’abril, La Xarxa Ràdio prescindeix de quatre programes: Picó.cat, el magazín matinal d’Alfred Rodríguez Picó (la gran aposta presentada al setembre); el programa gastronòmic La cuina de Carbó (que es mantenia de l’anterior etapa); l’agenda cultural Amunt i avall, conduïda per Virtu Morón, i Sapiència, de Mònica López, aquests dos últims del cap de setmana.

Tot i que sobta una reestructuració de la programació d’aquesta magnitud a aquestes alçades de la temporada, amb la mesura la direcció busca seguir omplint la graella amb producció pròpia i de les emissores locals. Una línia iniciada en la programació estival, quan encara era COMRàdio, i ratificada al setembre amb el canvi a La Xarxa, que va liquidar els principals programes de l’anterior etapa.

Amb tot, de moment encara no se sap com s’ompliran els buits que deixaran els quatre espais, especialment el de Rodríguez Picó, que emetia de dilluns a divendres de 10 a 13 h, i el de la cuinera Mireia Carbó, que ho feia de 13 a 14 h. La rescissió dels contractes amb els quatre programes afectarà una desena de treballadors.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram