El proper 7 de maig, la seu del Consell de l’Audiovisual de Catalunya acollirà la conferència El valor de la publicitat en els mitjans audiovisuals catalans. Situació actual i tendències de futur, que comptarà amb les intervencions de Philip Fürst, director de Zenithmedia a Barcelona i vicepresident de l’Associació d’Empresaris de la Publicitat, i Enric Yarza, director de Media Hotline.

Es tracta de la primera sessió d’un cicle de conferències de periodicitat mensual que el Fòrum de la Comunicació de Catalunya ha posat en marxa amb l’objectiu de reflexionar i debatre sobre els diversos aspectes de la comunicació audiovisual al país.

La primera conferència-esmorzar està dedicada a radiografiar la situació actual de la publicitat en els mitjans audiovisuals catalans i a preveure’n tendències i estratègies de futur. En la sessió també es pretén analitzar el valor que tenen actualment els mitjans com a suport publicitari, i reflexionar sobre si el fet de disposar d’un sistema de comunicació propi representa una oportunitat per als anunciants d’arribar de manera més eficaç als seus consumidors potencials a Catalunya.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram